Bæredygtighedsfestival for 4. år i træk

Bæredygtighedsfestival for 4. år i træk

Skal du med?

Vi nærmer os weekenden med hastige skridt, og en traditionsrig festival står for døren. På lørdag 8. september og en helt uge frem, sættes der igen fokus på bæredygtighed og grøn erhvervsomstilling i Aalborg Kommune, og CO2LIGHT er med for fjerde år i træk. Fra kl. 10 – 15 forvandles midtbyen og havnefronten til et spændende og inspirerende udstillingsvindue med diverse stande, madboder, elbilsoptog, sjove aktiviteter og events.

Bæredygtighedsfestivalen handler om at gøre bæredygtighed konkret, så vi alle kan blive inspireret til at gøre hverdagen lidt mere bæredygtig ved små eller store skridt. Vi har et fælles ansvar for at stræbe efter en sundere og mere miljørigtig fremtid, og her er festivalen en glimrende platform! Fortællingen om vigtigheden af bæredygtighed er dagens budskab, og det er CO2LIGHT stolte af at være med til. Du kan se hele programmet her.

Under overskriften: Grønt lys gør en STOR forskelvil vi fortælle om vores syn på bæredygtige tiltag igennem innovativ og tidsrigtig LED-teknologi, samt løfte sløret for andre grønne initiativer i samarbejde med andre grønne aktører. Det handler om at reducere CO2-udslippet, ændre tanke- og forbrugsmønstre og spare på energien i din kommune. Her kan LED-belysning være en af de lavthængende frugter, især for virksomheder, der gerne vil omstille sig, tage ansvar og investere i fremtiden.

Vi vil være at finde i Utzon Parken ved havnen frem til kl. 15 sammen med en masse andre lokale virksomheder og organisationer, der i fælles front vil fremme forståelsen og behovet for dæredygtighed i erhvervs- og privatlivet. Vi håber, at vejret holder tørt, og der bliver masser af liv ved og omkring havnefronten. Kig endelig forbi til en hyggelig snak, få en grøn T-shirt under armen, se nærmere på vores medbragte Tesla Roaster-maskot og via. vores Facebook-profil deltage i konkurrencen om 5 entrébilletter til Aalborg’s grønneste jungle, Aalborg Zoo.

Vi glæder os til at se dig.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*