Bæredygtighedsfestival kalder for 5. år i træk

Bæredygtighedsfestival kalder for 5. år i træk

Tidligere i år skiftede vi navn, trak i de blå eco-farver og blev en del af en større spiller på LED-markedet, men tiltrods for det nye kapital i bogen er det stadig samme grønne, bæredygtige fokus, der sætter rammerne og præger virksomheden i dag.

Med store visioner medfølger mange udfordringer, men for eco2LIGHT er det vigtigste at tage ansvar for egen eksistens. Vi har alle dage ville gøre en forskel for virksomheders klimaaftryk med energirigtig belysning og igennem vidensdeling og innovativ teknologi, på tværs af brancher, være med til at inspirere hinanden i erhvervslivet. Aalborg Bæredygtighedsfestival er et berigende initiativ for både erhvervsdrivende såvel private borgere, der gerne vil følge med i, hvad der rør på sig af grønne idéer og selv finde inspiration til egen drift og hverdag.

For os, er det selvsagt, at energi og bæredygtighed går hånd i hånd, og det glæder vi os til at bringe i øjenhøjde for de besøgende, der ligger vejen forbi Aalborg midtby i næste weekend. For nu 5. år i træk står vi klar på vores stand, hvor du kan finde os lørdag 14. september fra kl. 10 – 15.

Sving forbi havnefronten og kom ned til en energifornuftig snak i forhåbentlig lækkert sensommervejr. Vi tager et par sjove overraskelser med for både store og små.

Lad os inspirere hinanden – sammen gør vi en forskel.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*