eco2LIGHT på Hi Messen i Vingsted

eco2LIGHT på Hi Messen i Vingsted

For nu 5. år i træk vender vi tilbage til Brancheudstillingen Idræt, Kultur og Fritid, som afvikles på Vingsted Hotel og Konferencecenter tirsdag 14. maj fra kl. 9.30 – 15.30, og alt vil være som det plejer. Ja, næsten da. Vores friske team af energirådgivere og ansvarlige for halbelysning i Danmark er nu trukket i de ECO-blå farver.

Forudsætningerne er som altid

Vi er et kompetencedrevet belysningsfirma og videnshus, der er særdeles skarpe på LED-løsninger til sports- og svømmefaciliteter, hvor vi efterhånden har lysforbedret over 200 haller landet over. Med denne veldokumenterede know how og vor mange-årige erfaring med forskelligartede projekter er denne messe vigtig for os, og vi håber at se rigtigt mange besøgende, især på stand nr. 71.

HI’s brancheudstilling har eksisteret i over 30 år og er den største messe af sin art herhjemme. Vi er i selskab med mere end 100 andre udstillere, der viser deres nyeste tiltag inden for blandt andet wellness, svømmehaller, idrætshaller, skøjtehaller, sanitet, rengøring, samt udendørs- og indendørspleje.

Der plejer at være en super god stemning i begge messehaller, og alverdens spændende stande at besøge. Vi har et par nyheder med i bagagen, der vil køre en lille konkurrence på standen, og der vil også være mulighed for at kigge lidt nærmere på vores nye webshop.

Vi håber at se dig til en oplysende dag med fokus på professionelle LED-løsninger til Kultur-, Sports- og Fritidssektoren.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*