INDUS A – Sport Armatur

INDUS A – Sport Armatur

INDUS A – ny generation af sportsarmaturer

Med over 200 sportshaller på cv’et landet over, har vi styr på professionelle belysningsløsninger til sports- og svømmehaller. Vores Indus A – Sport Armatur er nyeste generation af sportsarmaturer, specialudviklet til sportsfaciliteter. Armaturet er gennemfortrådet 1-10V med DALI dæmpbar funktion, og kan tilkobles Casambi lysstyring. Det giver mulighed for intelligent zoneopdeling, og hver lyskilde kan styres ned til mindste detalje med et enkelt klik på iPhone eller tablet, så alle ønskede lysscenarier imødekommes. Strømforbruget reduceres markant, hallen får flere muligheder i dagligdagen, og lyset optimerer brugeroplevelsen.

Genanvendelsesrapport 2020
Vores INDUS A – sportsarmaturer er ligeledes et af de produkter i sortimentet med høj genanvendelsesgrad på 99,4 % efter endt livscyklus.

Læs produktcase her.

Specifikation:

  • Høj effektivitet
  • Spænding: 100 – 277 V
  • Beskyttelsesfaktor: IP65
  • Spredning: 110 grader
  • CRI: >80
  • Levetid: L80B10@60.000t
  • Længde: 1.500mm
  • Effektivitet: 160 lm/W
  • Gennemfortrådet (Kabellængde: 1,5m kabel med stik)

INDUS A sportsarmaturet er godkendt efter DIN 18032-3 og overholder derfor de strenge krav, der definerer professionel halbelysning i dag. Et kvalitetsarmatur med høj effektivitet og en lysmængde, der sikrer et optimalt strømforbrug med besparelser på op til 70 %. Med INDUS A kan du nu fint lave en 1:1-udskiftning i sportshaller med 3-4 rørs T5 armaturer.

Med stor diffusionsflade udsender armaturet et meget jævnt og klart lys med en farvesammensætning, der minder meget om dagslys. En vigtig faktor er, at armaturet giver et maksimalt lysudbytte, så øjnene får nemmere ved at fokusere på små objekter, der bevæger sig med høj fart – eksempelvis fjerbolde.

I samarbejde med den lokale elektrikere eller vores faste installatørpartnere leverer vi den bedste, kundetilpassede løsning, og ved brug af vores ESCO-Light Service- og Energiaftale er der INGEN tung investering forud for projektet – vi tilbyder nemlig fuld finansiering!

eco2LIGHT har efterhånden LED optimeret over 200 sportshaller landet over, og i disse mange projekter giver INDUS A-armaturet de absolut bedste forudsætninger for kunderne.