Inhouse ekspertise med lysberegning

Inhouse ekspertise med lysberegning

Igennem 10 år i branchen har vi dygtiggjort os på teknologien og i samarbejde med nogle af verdens førende OEM-fabrikker været med til at definere vedvarende trends og sat præg på udviklingen af de bedste LED-lyskilder til B2B.

Vi adskiller os på vores ingeniørmæssige og detaljeorienterede tilgang til produkterne og alle energirådgivere og øvrige personale har bred erfaring inden for LED-branchen, hvilket understøtter vores status som videnshus. Teknisk knowhow og professionel rådgivning er nøgleord i vores selvforståelse som innovativ LED-udvikler og grossist, hvorfor det er vigtigt at have de fornødne ressourcer inhouse, så vi altid kan tilbyde installatørerne og kunderne det klart bedste samarbejde og færdige projekt.

Dygtige folk definerer eco2LIGHT

26-årige Emil Papis er uddannet Energiteknolog og er snart færdig med sin professionsbachelor inden for Energy Management på UCN. Emil har tidligere været i praktik hos os, dengang vi stadig hed CO2LIGHT, hvor vi havde et rigtigt fornuftigt samarbejde. Grundet hans tidligere kendskab til virksomheden, processerne og kommunikationen med sælgerne valgte vi at ansætte ham til at sidde med ansvaret for lysberegningerne.

I dag sidder han minimum i huset 2 – 3 gange ugentlig, hvor han supporterer energirådgiverne og arbejder tæt sammen med vores projektleder i forhold til dokumentation til kunderne.

I programmet DIAlux Evo 8.1 (et 3D-baseret modelleringsprogram til skitsering af projekter og udregning af belysning) arbejder han med at illustrere placeringen af lyskilder i forhold til højde, antal og lokation med videre. Alt materiale udarbejdes i henhold til specifikke krav og retningslinjer inden for gældende standard reglement, så dokumentationen altid er relevant og retvisende.

Til dagligt sidder han med alle type projekter, herunder skoler/institutioner, udendørsarealer, kontorer, industri, maritime miljøer, vejbelysning samt sportsbelysning mv. Det kan både være et enkelt lokale/rum eller en hel bygning i flere etager inklusiv udendørsbelysning. Indenfor den seneste måned har han især arbejdet meget med sportsbelysning og industrihaller, men projekterne varierer ellers meget.

Få hjælp med lysberegningen

Står du med et spændende projekt på hånden og mangler vejledning i forhold til energioptimering med LED, kan du altid kontakte os på 70 70 15 55 eller skrive til Emil på epp@ecobility.dk. Han har fast plads i Aalborg, men supporterer vores energirådgivere i alle afdelinger; Nordjylland, Midtjylland og Syddanmark (Fyn).

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*