LED Financing

LED Finansiering

Hvem vil ikke spare energi og penge uden investering?

At blive grøn på bundlinjen og spare penge på samme tid er jo meget fint, men det store spørgsmål er altid finanserne. Selvom man måske har overvejet at skifte til LED, er det ikke alle, der kan finde luft i budgettet. Er der ikke mulighed for at finde pengene til ny belysning, vil vi gerne hjælpe.

Vi tilbyder nemlig stadig fuld finansiering af dit nye LED-projekt. Hvordan kan det lade sig gøre? Vi kalder løsningen for en ESCO Light serviceaftale.

ESCO Light serviceaftale

Denne går kort sagt ud på, at eco2LIGHT finansierer omlægningen til LED belysning og vedligeholder belysningen igennem en aftalt periode. Belysningen og vedligeholdelsen tilbagebetales så med størstedelen af de besparelser på elregningen, der følger med udskiftningen til LED-belysning.

Besparelser på for eksempel 5.000 kr. om måneden, betales et aftalt beløb (evt. 4.500 kr.) til eco2LIGHT.

Du er dermed cach positiv fra start og undlader at betale penge forud. Du nyder også godt af alle andre fordele ved aftalen, som eksempelvis vores byt-til-nyt-garanti og service i den aftale periode. Simpelt, nemt og effektivt. ROI ligger typisk på mellem 3 – 5 år (afhængig af installationens omfang). Ombygningen til LED belysningen er fuldstændig risikofri, og der er ingen krav til likviditet. Der er ingen skjulte renter, intet trylleri eller bondefangeri – det er bare en simpel, god og sund forretning for alle parter.

LED finansiering uden at investere en krone!

ESCO Light case2
ESCO Light illustration