LED Street light

LED Street light

Bæredygtige LED-løsninger til den grønne kommune

LED Street Light er, i gadebilledet og boligområdet, som mastbelysning ved havne eller mere moderne vejbelysning, blevet mere og mere udbredt med teknologiens udvikling. Projekter omhandler ofte kommunale projekter, hvor ønsket er bedre, sikre rammer for kommunens borgerne og billister samt reducere kommunens CO2-aftryk med markante energibesparelser. Der er mange produkter på området, der ved hjælp af intelligent lysstyring og lyssensorer nemt og effektivt kan regulere lyset og justerer lysmængden efter behov og tidspunkt på døgnet.


Klare fordele ved LED Streetlight:

Højere effektivitet
– Længere levetid (over 50.000 timer)
– Investering i bedre trafiksikkerhed
– Markante energibesparelser
– Mulighed for intelligent lysstyring
– Fuld finansiering via. ESCO Light Service Agreement

Læs produktcase her:

De nyeste gadelamper/master fra eco2LIGHT er garanti for kvalitet og bedre forhold for bilister og andre, der færdes i trafikken og på gaden! LED-belysning er en langt mere effektiv og økonomisk måde at oplyse vejene på. Med et høj lumen output og unik farvesammensætning, der minder meget dagslys, er belysningen meget mere naturlig for øjnene, især i sene nattetimer. Bedre lys gør folk mere opmærksomme og fokuserede.

Innovativ teknologi og moderne bæredygtige LED-løsninger.

LED Streetlight er det energibesparende og miljøvenlige valg til den grønne kommune, der gerne vil reducere CO2-udledningen betydeligt og spare på vedligeholdelse og økonomi.

Kontakt eco2LIGHT på 70 70 15 55 og få mere at vide om vores LED-løsninger til det moderne, grønne samfund.

Oplysende løsninger – innovativ tænkning.
Vi lyser ind i fremtiden og inspirerer virksomheder til at have et bæredygtigt
fokus i morgen”