LED Til Butikker

LED Til Butikker

Alle typer butikker har behov for belysning af høj kvalitet. Dels grundet det faktum at opnå et optimalt indeklima og arbejdsmiljø for medarbejderne, som går under lyset hver dag, men ligeledes fordi et bedre lys giver en bedre brugeroplevelse. Det er vigtigt, at produkterne står skarpt og tager sig godt ud, og at kunderne samtidig er afslappede og i positivt humør, mens de shopper. Derudover er der store besparelser at hente hjem, både på elforbruget og økonomien.

LED belysning udsender et lys med langt højere effektivitet end traditionel belysning, og minder mere om almindeligt dagslys. Farvegengivelsen er langt bedre og lysmængden større, hvilket gør, at blandt andet farver og små detaljer fremhæves.

Vi har eksempelvis optimeret dagligvarebutikker, tøjbutikker og bilforhandlere, og fælles for alle er, at LED-belysning forstærker kundernes samlede brugeroplevelse. Nogle butikker ønsker måske mere lys end tidligere, men trods flere lyskilder opnår man stadig store besparelser på elforbruget.

– Vi har fået dobbelt så meget lys, men næsten halveret elregningen, og besparelsen holder stadig stik her 3 år efter. Lyset er mere naturligt og klart. De hvide biler er hvide igen, man kan rigtigt se farverne og detaljerne fremhæves. Belysningen gør det hele mere indbydende, og det er vigtigt, når potentielle kunder kommer og kigger.”

Peter René Bostrup, Salgschef – Rævhede Auto A/S

Produktcase med LED-rør.

Anbefalet LED produkt: LED Rør

Lysstofrør var tidligere en af de mest brugte lyskilder til forskelligartede formål, men med en branche i rivende udvikling og med så  mange gode kvalitetsprodukter på markedet, bliver det kviksølvholdige lysstofrør udskiftet. LED rør fra eco2LIGHT har en langt højere effektivitet, er et miljørigtig valg og garanterer store besparelser på elforbrug og bundlinje.

Vores T8 LED rør er en energieffektiv erstatning, de fås i flere varianter og belysningstemperaturer – både 120lm/W og 160lm/W, og har en langt længere levetid på + 70.000 timer. Traditionelle glasrør går ofte i stykker, hvorfor vi prioriterer solide plastikrør i høj kvalitet både i materialer, levetid og lyskvalitet. Med 5 års garanti og op til 7 gange billigere i drift, er LED-røret et stærkt grønt lysvalg.

Læs mere om vores LED-rør her.