LED Til Industri

LED Til Industri

LED-belysning er kommet for at blive, især i industrien, hvor der ofte arbejdes alle døgnets 24 timer, og specielle krav til lysmængde og sikkerhed på arbejdspladsen er gældende. Af industrielle projekter kan nævnes lagerhaller, produktionshaller, svinestalde, kyllingefarme, udendørs spot, facadebelysning, receptioner og inspektionsområder med videre.

Hvorfor vælge LED-belysning?

– Højere effektivitet
– Længere levetid
– Lavere energi- og driftsomkostninger
– Intelligent lysstyring/mulighed for dæmp
– Holdbart og rengøringsvenligt
– Miljørigtigt og CO2-reducerende
– Fuld finansiering via. ESCO LIGHT Serviceaftale

LED belysning opfylder alle ovenstående fordele, hvorfor teknologien er den rigtige vej til optimale rammer og en økonomisk gevinst på bundlinjen.

Med utrolig høj effektivitet og mulighed for smart dæmp/lysstyring er LED-belysning særligt velegnet til lokaler med krav om god, sikker og effektiv belysning. Tri Proof Pro-armaturet eller INDUS High Bay-lampen er optimale løsninger i lokaler med en loftshøjde på mellem 6 og 30 meter. Med 5 års garanti, en gennemsnitlig levetid på over 50.000 timer og op til 80 % besparelser på elforbruget, er det en effektiv måde at gøre virksomheden mere grøn og bæredygtig.

Er det ikke muligt at finde luft i budgettet tilbyder eco2LIGHT fuld finansiering via vores ESCO-Light Service- og Energioptimeringsaftale, så du ikke selv skal have en krone op af lommen. Der behøver ikke være langt fra ord til handling. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om skræddersyede LED-løsninger til jeres virksomhed.

– Det afgørende for os, inden beslutningen blev endelig, var finansiering, pris og selvfølgelig de helt rigtige produkter, der passede til vores behov. eco2LIGHT viste sig at være stærkest både ift. pris og kvalitetsprodukter, men de gav os samtidig muligheden for at få finansieret projektet. Det var meget vigtigt for os.”

Økonomichef Mikkel Lauest – Fibercon

INDUS High Bay Ufo – Produktcase.

CO2LIGHT Indus High Bay Ufo

Anbefalet Armatur: INDUS High Bay UFO

Med INDUS High Bay Ufo fra eco2LIGHT får du en belysningskilde, der ikke bare øger sikkerheden på arbejdspladsen, men også markant øger kvaliteten af det lys, der udgør personalets arbejdsmiljø. Den forbedrede lyskvalitet øger ikke bare koncentrationen, men formindsker også træthed på lange arbejdsdage/nattevagter.

Vi har leveret INDUS High Bay Ufo til mange formål inden for industrien (oftest vare, produktions- og lagerhaller), men lampen kan også bruges i mere kommerciel sammenhæng til at fremhæve detaljer og optimere brugeroplevelsen for besøgende kunder (Eks. ved en bilforhandler).

Læs mere om INDUS High Bay Ufo under LED-produkter.