LED Til Skoler

LED Til Skoler

LED er særligt egnet til undervisningsmiljøer og andre institutioner, hvor skolebørn, ældre borgere og personale færdes i rigtigt mange timer af døgnet. Indeklimaet på skoler skal være optimale i forhold til elevernes motivation og indlæring, hvilket lyset har stor indflydelse på. Moderne forskning understøtter brug af LED-belysning, da både farvetemperatur, samt kvalitet- og lysmængde er bedre for øjnene.

LED-lyskilder, er det rigtige valg:

– Højere effektivitet
– Længere levetid
– Lavere energi- og driftsomkostninger
– Bedre belysning
– Forbedret indeklima og indlæring
– 5 års garanti
– Miljørigtigt og CO2-reducerende

Skal din kommune også være grønnere? Er det ikke vigtigt, at skolerne og fritidsordningen kan tilbyde børnene de bedste rammer at færdes i. Og hvad med de ældre borgere? LED-belysning sparer ikke kun på pengene og energiforbruget, men skaber de klart bedste forudsætninger for borgerne, børn som ældre.

Vi har i mange år rådgivet om belysning og leveret LED-løsninger til kommunale projekter, hvilket blandt andet omfatter belysning til gymnastiksale, gangarealer, skoletandlæger, administrations- og mødelokaler samt plejehjem mv. LED-panelet er et af de produkter, vi især anbefaler til undervisnings- og kontormiljøer, hvor lyset skal være naturligt og klart. Panelet sikrer over 50 % større energibesparelse i forhold til gamle, konventionelle lyskilder, og er nemt at montere direkte i loftet.

– Både børnene i de forskellige skoler, de ældre beboere på plejecentret, og kommunens ansatte er glade for det nye lys. Vi har også fået nyt lys på vores kontorer. Lyset giver nu en bedre spredning, en mere naturlig farvegengivelse og sparer stort på energien. Jeg er meget positiv over samarbejdet med eco2LIGHT. De har kvalitetsprodukter med god garanti og service, og de rådgiver professionelt og troværdigt.”

Energikonsulent Tom Leere, Brønderslev Kommune

LED paneler – Produktcase.

Anbefalet LED produkt: LED Panel

Effektivt, elegant designet og moderne æstetisk. LED-panelet er et populært kvalitetsprodukt i vores sortiment, som allerede hænger rundt omkring på rigtigt mange, især nordjyske skoler og institutioner. Med langt højere effektivitet og mere naturlig farvegengivelse, giver panelet en stabil og jævn belysning sammenlignet med traditionelle lysstofrør.

Nemt og hurtigt at montere for den lokale elektriker eller anden elinstallatør, da panelet bare skal direkte i loftet eller nedstroppes i wires. Med en diffusionsflade, der giver en mere ensartet udstråling og lysmængde, er det perfekt egnet til blandt andet gangarealer, opholdsrum og undervisningslokaler.

Vil du gerne vide mere om konkrete kommunale projekter, hvor dette produkt er indgået, kan du klikke her. Læs mere for specifik produktdata.