LED Til Sportshaller

LED til sports- og svømmehaller

Professionel halbelysning

Indendørs sportsfaciliteter benyttes til mange forskellige aktiviteter i dagligdagen, hvorfor en ordentlig belysning også er nødvendig. Om det drejer sig om diverse sportsgrene, sjove fester og arrangementer, eller tv-transmitterede begivenheder, skaber professionel LED-belysning uden tvivl de klart bedste rammer for brugerne, miljøet og pengepungen. Intelligent lysstyring gør det muligt at tilpasse lyset til enhver type aktivitet og lysbehov, brugerne får en bedre oplevelse og elforbruget bliver markant reduceret.

Fordele ved LED-belysning:

  • Højere effektivitet
  • Længere levetid
  • Lavere energi- og driftsomkostninger
  • Bedre brugeroplevelse
  • Intelligent lysstyring
  • Nye muligheder i hallen
  • Slagfast, støvtæt og boldtestet
  • Miljørigtigt og CO2-reducerende
  • Fuld finansiering via. ESCO LIGHT Serviceaftale

Med over 200 lysoptimerede sportshaller landet over, har vi styr på professionelle belysningsløsninger til sports- og svømmehaller. For os handler det om gode produkter, teknisk know how, troværdig rådgivning og dygtige samarbejdspartnere (installation).

I forbindelse med halbelysning er der helt særlige regler og krav, der skal overholdes i forhold til lyskvaliteten. Der skal være en tilstrækkelig lysmængde fordelt jævnt i hallen, så man undgår mørke områder og skygger på gulvet. LED giver en mere klar belysning, der er bedre for øjnene, og smart lysstyring giver uanede muligheder for at optimere rammerne. Om det er en almindelig gymnastiksal på en skole, en ældre svømmehal, eller et mere moderne idrætscenter med sportshal er LED-belysning vejen frem.

For eksempel: Ud fra europæiske standarder for lys er der tilknyttet klare regulativer. Ifølge denne kravspecifikation fra DS (Dansk Standard) skal der ved de fleste boldspil være 200 lux,  squash og bordtennis er 300 lux., mens konkurrencer og TV-kampe kræver op til 750 lux.
Et jævnt og klart lysniveau er vigtigt, fordi øjnene skal kunne fokusere på små objekter og personer i hurtig bevægelse.

– Vores lys fungerer rigtigt godt, og vi er meget glade for løsningen. Med mulighed for dæmpning af lyset kan vi selv regulere lysbehovet ift. sportsgrene, og de beregninger eco2LIGHT lavede inden etablering, har holdt stik hele vejen. Der er store el-besparelser at hente hjem.”

– Centerleder Asger Andersen, Klosterhallen

INDUS A Sportsarmatur – Produktcase

Anbefalet Armatur: INDUS A – Sport Armatur

Vores Indus A – Sport Armatur er nyeste generation af sportsarmaturer, specialudviklet til sportsfaciliteter. Armaturet er gennemfortrådet 1-10V med DALI dæmpbar funktion, og kan tilkobles Casambi lysstyring. Det giver mulighed for intelligent zoneopdeling, og hver lyskilde kan styres ned til mindste detalje med et enkelt klik på iPhone eller tablet, så alle ønskede lysscenarier imødekommes. Strømforbruget reduceres markant, hallen får flere muligheder i dagligdagen, og lyset optimerer brugeroplevelsen.

Dette nye INDUS-A Sport Armatur sparer på både energi og økonomi (service og vedligehold) og leveres med 5 års garanti.

Læs mere om vores sport armatur her.