Lyset guider og tryllebinder os

Lyset guider og tryllebinder os

Set i lyset af den sidste mørke tid samt en fokuseret interesse for kommercielle og visuelt fængende lysinstallationer, vil vi, i tæt samarbejde med en af verdens førende producenter af dekorationsbelysning, IPB Decoration, gerne bringe folk sammen med lys og farver i glædelige og fantasifulde oplevelsesrum.    

Lige siden urmennesket opdagede ilden, der gav varme, beskyttelse og tryghed i en barsk kamp om overlevelse, har vi mennesker været draget af lys. Fascinationen er vidtfavnende fra de funklende stjerner på himlen til stearinlyset i vindueskarmen, som kan have stor betydning og være forbundet med stærke følelser.

For eco2LIGHT, er lys meget mere end bare en energirigtig pære, der sparer på strømmen. Lys viser vej, er tryllebindende og kan være samlingspunkt for store unikke oplevelser. Teknologien er i dag kommet så langt, at dekorative lysdesigns kun begrænset af, hvor langt fantasien rækker. For os, gik det op i en højere enhed, da vi i slutningen af 2019 lavede ”Jul i ZOO” – Danmarks hidtil største installation af julebelysning, hvilket betød ny besøgsrekord og næsten 100.000 gæster på de 6 uger, som begivenheden varede. Se den flotte video her.

Fra midt december sidste år har vi brugt hovedkvarterets tag i Aalborg som udstillingsvindue for et af de mange sjove og flotte produkter i IPB’s sortiment, nemlig vores 4,5 meter høje ECO-rensdyr, som sidenhen har været forvandlet til både påskebamse og nu AaB-maskot. Det har vi gjort for at sprede lidt glæde, hvilket også har givet hundredvis af positive kommentarer, brede smil og likes på de sociale medier, men også for at vise de mange sjove genanvendelsesmuligheder.

Stærk partner- og distributionsaftale

Vi glæder os utroligt meget over at have rammerne for samarbejdet med IPB på plads, hvor vi i fremtiden er med-designer og dansk distributør af deres mange unikke produkter. IPB Decoration er en kvalitetsbevidst udvikler, producent samt designcenter af dekorationsbelysning med over 25 års erfaring i branchen og hele verden som legeplads.

Med øje for kreative kvalitetsprodukter, lavt strømforbrug og unikke oplevelser har de leveret dekorationsbelysning til mange forskellige lokationer og formål i hele verden. Et projekteksempel ud over det sædvanlige må være eventyret på Książ-slottet i Wałbrzych i Polen, som blev en eventyrlig fortælling spækket med flotte figurer, farver og wow-oplevelser. De har ligeledes lysdekoreret en lang række shoppingcentre og bymiljøer med stor succes.

Vores deco-specialist, Per Jørgensen, har været hos os siden 2015 med primær fokus på belysning til sportsarenaer. Han vil fremover have det samlede ansvar for dekorations- og julebelysning i hele Danmark, og glæder sig meget til at komme i gang:  

”Der er så mange muligheder med dekorationsbelysning, og jeg bliver meget forundret over, hvad der egentlig kan lade sig gøre. Er det allerede jul, spørger jeg nogle gange mig selv? Det er det langt fra, men alligevel kommer jeg i en dejlig julestemning, når jeg tænker over, hvor mange spændende idéer og fede produkter, jeg skal ud og præsentere for kunderne.”  

Hvad kan dekorationsbelysning egentlig? 

Hvordan forlænger man en højtid i en forlystelsespark eller zoologisk have? På hvilken måde markerer man mest effektivt en særlig begivenhed, og hvad er det lige, at lys gør ved vores perception? Mange steder rundt om i verdens storbyer bruges kreative lysdesign og farver til at underbygge æstetik eller fortælle historier.

Lys transformerer statiske ting som bygninger og arkitektur og gør dem levende for dem, der kigger på. Lys fortæller unikke historier, tryller magien frem i det umiddelbare og kan tage os med på en følelsesmæssig og sanselig rejse – ligegyldig om vi er børn eller voksne. Det skaber unikke oplevelsesrum, der er med til at sælge budskaber.

Offentlige parker, Zoologiske Haver, lufthavne, shoppingcentre, handelsstandsforeninger, slotte, festivaler og bymiljøer mv. kan med fordel bruge dekorationsbelysning til at booste besøgstal og øge omsætningen.

eco2LIGHT tilbyder hele rækken af IPB’s mest sælgende produkter, herunder: Juletræer, lyskæder/guirlander og gadedekorationer, 2D/3D-motiver og figurer. Med Twinkly og Gobo samt RGBW belysning (strips), PIXEL/Twinkly PRO og Mapping kan vi altid gøre en deco opgave HELT UNIK.

En kombination af IPB Decoration’s uovertrufne kreativitet og forståelse for kundernes ønsker, bakket op af vores mangeårige erfaring og tekniske forståelse for styringen/teknologien bag lyset, vil vi levere de absolut flotteste og bedst udtænkte dekorationsløsninger til vores kunder, der skaber resultater på bundlinjen.

Sidder du med en masse spørgsmål, er du måske blevet inspireret og allerede nu begynder at tænke juletid, eller har du på anden vis behov for visuelt at udsmykke byfesten, shoppingcentret, gågaden, forlystelsesparken eller foyeren på hotellet, kan du altid kontakte eco2LIGHT. Per er mere end klar til at kigge forbi med en række produktkataloger og skarpe priser, så vi i fællesskab kan designe den helt rigtige løsning til dig.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*