Oplys udendørsarealer med professionel LED-belysning

Oplys udendørsarealer med professionel LED-belysning

2019 er i fuld gang, og der er travlt på diverse byggepladser rundt i landet. Om du arbejder ved en læsserampe, står for et udendørs baneanlæg eller har ansvaret for et byggeprojekt, er tilstrækkelig belysning et must, hvis rammerne og sikkerheden skal være i top. Arbejdstilsynet har eksempelvis ekstra fokus på lys i denne tid, fordi man erfaringsmæssigt ved, at utilstrækkelig belysning på byggepladser øger risikoen for ulykker. Derfor tager tilsynet på uanmeldt besøg, især i disse mørke vintermåneder.

Vil man undgå bøder og, vigtigst af alt, minimere arbejdsulykker, overholder professionel LED-belysning de krav om LUX og lysstyrke, der skal til for at øge både sikkerhed og udsyn. Hvad gør du for at sikre den rette belysning til udendørsprojekter, og hvilke lyskilder har du erfaring med i denne sammenhæng?

ECO har supporteret mange udendørsprojekter i årenes løb, og vi ved lige nøjagtig, hvad der egner sig bedst til blandt andet parkeringslys, facadebelysning og andre former for udendørsbelysning. Om det gælder fastmonterede LED-spots over læsseramper ved GLS, eller mastbelysning ved Langeskov fodbold- og tennisanlæg (installeret af Intego Odense) kan vi hjælpe med en bred vifte af produkter, der egner sig bedst til forskellige udendørsområder.

INDUS Floodlight IP66Et udbredt produkt til disse formål er INDUS Flood light-serien, herunder IP66 – IP67 og Flood Light Modular. Her anbefaler vi stadig INDUS Flood Light IP66, som både kan monteres på stativ eller anvendes som transportabel LED-lampe. Det kan effektivt bruges som projektørlys til oplysning af større pladser, hvor netop sikkerhed er en vigtig faktor. Derudover har vi leveret en bred vifte af INDUS Flood Light Proof IP67, der kommer i mange forskellige Watt-klasser med en spredning på op til 90 grader og en lysstyrke helt op til 125.000 lumen, hvilket i udendørsregi virkeligt giver mange applikationsmuligheder.

Elbesparelserne er uomtvistelige, men det centrale er her at sikre forsvarlig og optimal belysning for dem, der arbejder eller færdes i lyset til dagligt.

Skal du i gang med et byggeprojekt, eller er du allerede i gang, og i den forbindelse i tvivl om belysningen overholder både lovkrav og lysstyrke, kan ECO altid hjælpe med rådgivning og teknisk support. Undgå eventuelle ulykker og dårligt arbejdslys med en professionel LED-løsning.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*