Vi skifter navn til eco2LIGHT

Vi skifter navn til eco2LIGHT

Navneskifte                                     

I april 2019 indgik vi i et europæisk samarbejde, som indlemmede os under den tyske Ecobility Group. Et samarbejde, der havde til formål at styrke vores position yderligere på LED-markedet. Af praktiske og juridiske årsager ændrede vi derfor navn fra CO2light til Ecobility Nordic.

Ecobility Germany (ecobility.com) er netop blevet solgt til den tyske kæmpe, Krämmel. I ecobility Germany vil man fremover fokusere på solceller og batterisystemer til ejendomme.

På denne baggrund har vi besluttet at videreføre vores aktiviteter i Spanien og Benelux-landene under navnet Silversun og i Norden, som eco2LIGHT.
 

ecobility Nordic A/S skifter navn
til eco2LIGHT A/S

Eco indkapsler vores særlige danske værdigrundlag og klimavenlige tilgang til at drive LED-virksomhed, mens LIGHT – illustrerer, hvad vi laver. Hverdagen er som den plejer, og det har igen ingen betydning for hverken leverandører, samarbejdspartnere eller kunder.

Vi tilbyder stadig samme dag til dag-leveringer fra vores salgsteam og webshop, de bedste kvalitetsprodukter med de samme garantiordninger, professionel support og vejledning i hele landet, samt bibeholder vore lagerpositioner (Silversun) i Holland og Spanien.

Ansatte, adresser og vores kontaktoplysninger forbliver de samme.

Vi ser frem til, at vi i de kommende uger, kan præsentere flere nyheder og tiltag, baseret på nye tilførte kompetencer og nyansættelser.

Per Kirk
CEO / Partner

eco2LIGHT A/S
Gørtlervej 21
9000 Aalborg
Tel. +45 7070 1555
Cvr. 40117407

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*